04.12.2023 00:12

Meci dramatic la Giurgiu

Meci dramatic la Giurgiu
Galerie foto

* FC Pucioasa încheie anul pe locul 5, la un punct în spatele formației din Giurgiu, care ocupă ultima poziție de play-off

 

În ultimul meci oficial din 2023, FC Pucioasa a evoluat în deplasare, la Giurgiu, împotriva formației locale, Dunărea. Partida a fost una dramatică, Pucioasa a fost aproape să obțină un rezultat pozitiv din ultima etapă a acestui an, însă s-a văzut învinsă în urma unui gol primit în prelungiri. Pentru meciul cu Dunărea, Sică Bârdeș a ales următoarea formulă de start: Ghițescu - Brătucu, Călin, Dragnea, Diță - Petre, Enache, Simion - Ioniță, Calofir, Zamfir, iar pe parcurs au mai intrat Croitoru și Serafim.

Gol decisiv în prelungirile partidei

Gazdele au deschis scorul în minutul 32, prin Cătălin Bălțat, însă Pucioasa a restabilit egalitatea până la pauză, grație reușitei lui Tiberiu Calofir, din minutul 40. Echipa dâmbovițeană a trecut în avantaj în partea secundă, prin golul marcat de Radu Simion, în minutul 65. Dunărea nu a renunțat, a restabilit egalitatea în minutul 79, prin Răzvan Mizdrescu, iar mai apoi, în prelungirile partidei, mai exact în minutul 90+3, Marinel Blaga a reușit golul decisiv.

În urma acestui rezultat, FC Pucioasa încheie anul pe locul 5, cu 21 de puncte, la un punct în spatele formației din Giurgiu, care ocupă ultima poziție de play-off. Până la finalul sezonului regulat, Pucioasa mai are meciuri cu ARO Câmpulung Muscel, SC Popești-Leordeni și CS Păulești.

 

 

Cosmin Sava