03.11.2023 00:12

Licitația pentru noile mijloace de transport a fost redeschisă

Licitația pentru noile mijloace de transport a fost redeschisă
Galerie foto

Primarul municipiului, Daniel Cristian Stan, a anunțat  reluarea licitației pentru achiziția de noi mijloace de transport în cadrul proiectului „Modernizarea transportului public la nivelul zonei urbane funcționale Târgoviște prin achiziția de autobuze ecologice - etapa I”.

Data limită pentru depunerea ofertelor este stabilită pentru 8 decembrie 2023. Această investiție semnificativă, realizată în parteneriat cu Primăria Șotânga, include: *Achiziția a 21 de autobuze electrice de capacitate mare (12 metri) complet echipate. *Amenajarea a 21 de stații de încărcare lentă pentru autobuzele electrice la autobază. *Implementarea a 7 stații de încărcare rapidă pentru autobuzele electrice pe traseu.

Valoarea totală a investiției se ridică la 68,075,969.07 lei, TVA inclus, și este finanțată în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C10 - Fondul Local. Primarul Daniel Cristian Stan a subliniat importanța acestei inițiative pentru îmbunătățirea serviciilor de transport public din Târgoviște și pentru promovarea mobilității sustenabile în oraș.

 

 

Ștefan Khalil