26.08.2024 00:08

Condiții superioare în sud-estul județului

Condiții superioare în sud-estul județului
Galerie foto

* Nu întâmplător cele mai multe echipe de Liga a 4-a provin din această zonă. Nivelul este mai ridicat nu doar sportiv, dar și ca infrastructură, cu multe stadioane de nivel bun, în care s-au realizat investiții importante

 

C.M.


 

Comisia de evaluare și certificare în vederea participării în campionatele județene a mai bifat 11 stadioane, într-un circuit maraton. Fapt îmbucurător, aspersoarele își făceau treaba peste tot, astfel că multe dintre suprafețele de joc sunt verzi și bine întreținute. Nu întâmplător cele mai multe echipe de Liga 4 provin din zona de sud-est a județului. Nivelul este mai ridicat nu doar sportiv, dar și ca infrastructură, cu multe stadioane de nivel bun, în care s-au realizat investiții importante. Circuitul de marți va trece pe la Petrolul Târgoviște - Doicești - Fieni - Buciumeni - Pietroșița - Moroeni - Runcu.

Bolovani (Liga 5) - Un stadion micuț, dar îngrijit. Mai sunt aspecte de îndreptat, însă am găsit aici oameni gospodari, tare mândri de echipa lor. Se poate juca fotbal în condiții decente. Luceafărul Bolovani este singura echipă din comuna Cornățelu.

Braniștea (Liga 4) - Se continuă trendul din ultimii ani, cu aspecte care se îmbunătățesc la acest teren. S-au făcut eforturi importante, ca aici să se poată juca meciuri din eșalonul de elită al județului. E loc de mai bine, dar e altceva față de anul trecut.

Odobești (Liga 4, Liga 5, Liga 6) - O altă bază sportivă bine întreținută, în condițiile în care evoluează aici trei echipe, una de Liga 4 (Roberto Ziduri), una de Liga 5 (AFC Crovu) și una de Liga 6 (ACS Miulești). Ca noutate, parcarea a stadionului a fost betonată. Un mare bravo pentru toți cei implicați!

Ungureni-Corbii Mari (Liga 5) - S-a muncit mult la stadion în ultima perioadă, pentru a putea găzdui în bună regulă jocurile din sezonul care va debuta duminică. Irigată, suprafața de joc respiră altfel, dar va fi înlocuită în curând. O altă bază sportivă interesantă.

Potlogi (Liga 4) - Să tot ai asemenea stadioane în județ! Bine dotat, bine întreținut, completat cu sală de sport și teren sintetic. E o plăcere să joci la Potlogi, unde s-a format o echipă solidă. Super condiții!

Lungulețu (Liga 4) - Neglijată în această vară, suprafața de joc s-a cam „sufocat”. Comisia va reveni săptămâna viitoare la Lungulețu, unde se depun eforturi pentru a ridica nivelul terenului. În acest moment, este sub pretențiile primei ligi județene.

Brezoaele (Liga 4) - Cea mai bună suprafață de joc dintre cele vizitate în această vară. Seniorii și juniorii au vestiare separate, iar baza sportivă este bine întreținută. Felicitări!

Tărtășești (Liga 5) - Un alt gazon de calitate, un alt stadion de nivel superior. O comună puternică precum Tărtășești merită, în mod clar, o echipă de fotbal puternică. Poate sezonul acesta...

Crevedia (Liga 4) - Vorbim despre terenul cu suprafață naturală, pentru că la Samurcași este și un sintetic de bună calitate. Gazonul s-a menținut la un nivel bun, însă la stadion mai sunt de făcut lucruri. Unul generos ca număr de locuri (3000).

Urziceanca - Crețu (Liga 4, Liga 5) - Și aici se văd progrese mari, atât la nivelul gazonului, dar și la vestiare. Udată în permanență, suprafața de joc se menține excelent, ținând cont că aici se joacă numeroase meciuri de seniori și de juniori.

Colacu (Liga 5) - I-am găsit pe oficialii echipei robotind la stadion. Unul decent, care poate găzdui jocuri la acest nivel. Dacă la gazon s-a reluat irigatul și va fi adus în parametri, ar fi ideală o prelungire a corpului de vestiare.