14.02.2024 00:16

Comunicare directă și liberă cu cetățenii, la Voinești

Comunicare directă și liberă cu cetățenii, la Voinești
Galerie foto

* „Începând cu data de 15.02.2024, la sediul primăriei Voinești se întocmesc acte de vânzare-cumpărare pentru orice tip de autovehicul”

 

Foarte important și în sprijinul voineștenilor! Primarul de la Voinești, Sandu Gabriel Dănuț, care  s-a adaptat rapid și eficient la rețelele  moderne de socializare, vrea să comunice direct și liber cu concetățenii săi prin intermediul acestor mijloace de comunicare. Astfel, edilul a ținut să transmită cetățenilor din comună că, începând cu data de 15.02.2024, la sediul primăriei Voinești se întocmesc acte de vânzare-cumpărare pentru orice tip de autovehicul.

„Pentru aceasta, este nevoie de prezența vânzătorului, a cumpărătorului și a actelor de proprietate ale autovehiculului (talon, carte de identitate a vehiculului și cărțile de identitate ale vânzătorului și cumpărătorului). Această operațiune se va face la ghișeul unic al primăriei, economisind astfel timp și bani cheltuiți.  Suntem aici pentru dumneavoastră!”, a transmis primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 


 

 


 

Violeta Stanciu