05.12.2023 00:16

Ziua Națională a României, marcată simplu și frumos

Ziua Națională a României, marcată simplu și frumos
Galerie foto

* Autoritățile au depus o coroană de flori la monumentul din centrul comunei, iar elevii au susținut un  program artistic dedicat acestui eveniment

 

Autoritățile locale de la Potlogi au marcat Ziua Națională a României într-un mod simplu și frumos, așa cum ne-au obișnuit în fiecare an! După ce a vorbit cetățenilor adunați în fața sediului administrativ despre importanța acestei zile, în memoria eroilor neamului, viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Potlogi, Viorel Drăghici a depus o coroană de flori la monumentul  care se găsește chiar în fața Primăriei Potlogi și a Palatului Brâncovenesc. De asemenea, copiii de la Școala Generală Potlogi au susținut un program artistic dedicat Zilei Naționale a României. 

„1 decembrie este ziua care unește românii de pretutindeni și așa cum spunea Barbu Ștefănescu Delavrancea, România este a noastră și a tuturor românilor, România este a celor de demult și a celor de apoi, România este patria celor dispăruți și a celor ce vor veni. România înseamnă păstrarea limbii materne, înseamnă păstrarea tradițiilor, înseamnă păstrarea obiceiurilor, a religiei, a credinței în Dumnezeu. La 1 decembrie este ziua când ne onorăm eroii, ne cinstim înaintașii pentru dezvoltarea acestei minunate țări  de care ne bucurăm cu toții, de toate condițiile create în timp”, a declarat viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Potlogi, Viorel Drăghici.

 

 

 

 

Violeta Stanciu