22.05.2024 00:11

Viitorul este în ceață

Viitorul este în ceață
Galerie foto

Chindia Târgoviște traversează momente dificile de câteva luni bune, iar situația nu pare să se îmbunătățească. Obiectivul din acest sezon, promovarea în prima ligă, a fost ratat, iar suporterii s-au îndepărtat și mai mult de formația antrenată de Diego Longo. Mai mult, Gabriel Boriga vrea să renunțe la funcția de președinte din cadrul clubului târgoviștean, pentru că nu și-a îndeplinit obiectivul pe care și l-a stabilit din punct de vedere sportiv.

Chiar dacă financiar lucrurile s-au mai liniștit puțin, în sensul că au fost închise multe litigii, Chindia nu este stabilă nici din acest punct de vedere. Au început să apară din nou restanțe salariale, iar în conturile clubului nu mai sunt bani, conform informațiilor transmise de Boriga. Asociații ar putea să facă o nouă infuzie de capital abia la finalul lunii iulie, astfel că situația Chindiei nu este una deloz roz. În acest moment, formația târgovișteană se află într-un moment dificil.

Președintele nu mai vrea să își continue activitatea în cadrul clubului, bani nu mai sunt, iar jucătorii caută să plece la alte echipe. Singurul punct fix este antrenorul Diego Longo, însă acesta este contestat de majoritatea suporterilor. Nu pot să nu mă întreb, cum atacă Chindia sezonul următor, ținând cont de toate aceste elemente? Acestea sunt problemele de la suprafață, pentru că în interiorul clubului lucrurile sunt și mai complicate.

Viitorul clubului târgoviștean este în ceață și sunt curios cine își va asuma responsabilitatea de a conduce Chindia, în cazul în care Boriga nu va mai rămâne în funcția de președinte. E posibil să asistăm la un sezon mult mai dificil decât cel recent încheiat, iar reacția suporterilor ar putea fi una dură.

S-au făcut prea multe greșeli în cadrul acestui club, iar acum nu prea mai este timp pentru îndreptarea acestora. Chindia are nevoie de o echipă de profesioniști, care să o aducă pe linia de plutire. Chiar dacă Gabi Boriga va continua în funcția de președinte, singur nu va putea să îndrepte lucrurile. Vor urma săptămâni interesante.

 

 

Cosmin Sava