01.03.2024 00:18

Undă verde pentru reabilitarea Liceului Voievodul Mircea

Undă verde pentru reabilitarea Liceului Voievodul Mircea
Galerie foto

*În cadrul ședinței, au avut loc și momente tensionate între aleșii locali ai grupului PNL Târgoviște și conducerea Primăriei

 

În cadrul ședinței ordinare desfășurate ieri, 29 februarie, a Consiliului Local Municipal (CLM) Târgoviște,  în sala de consiliu a Primăriei, a fost pus în discuție și aprobat un proiect de hotărâre  pentru infrastructura educațională a municipiului. La ședința prezidată de viceprimarul Cătălin Rădulescu au participat 18 consilieri aleși.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnice și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Demolarea și reconstruirea Corpului C13 din incinta Liceului „Voievodul Mircea” din Municipiul Târgoviște” a fost supus dezbaterii și votului. Acest proiect face parte din Programul național de investiții „Școli sigure și sănătoase” și vizează îmbunătățirea condițiilor de învățământ și securitate în instituțiile de învățământ din țară.

În urma discuțiilor, proiectul a fost aprobat în unanimitate de către consilierii locali prezenți. Totuși, în cadrul ședinței, au avut loc și momente tensionate între aleșii locali ai grupului PNL Târgoviște și conducerea Primăriei. Aceste controverse au pornit de la abținerea liberalilor de la votul pentru aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli a municipiului Târgoviște pentru anul 2024, înregistrată luna trecută.

 


 

Ștefan Khalil