22.08.2024 00:14

Trei bărbați arestați în scandalul botezului de la Teiș

Trei bărbați arestați în scandalul botezului de la Teiș
Galerie foto

RODICA VASILIU


În urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, la data de 20 august a.c., față de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 55 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.

Ieri, 21 august, aceștia au fost prezentați magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Cei trei bărbați sunt bănuiți că, la data de 10 august a.c., ar fi participat la un eveniment privat, unde, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unui conflict spontan, s-ar fi agresat fizic reciproc cu diverse obiecte contondente.

La conflictul respectiv ar fi fost implicate alte 6 persoane care, anterior, au fost reținute pentru 24 de ore și plasate sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Măsurile au fost dispuse ca urmare a activităților desfășurate pe parcursul zilei de 20 august a.c., respectiv a celor 8 percheziții domiciliare efectuate în municipiul Târgoviște, în zona Halta Teiș. În sprijinul polițiștilor, la percheziții s-au aflat și 70 de jandarmi de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița și de la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.