27.11.2023 00:18

Târgoviște se pregătește de magia sărbătorilor de iarnă

Târgoviște se pregătește de magia sărbătorilor de iarnă
Galerie foto

Târgoviște se pregătește să intre în spiritul sărbătorilor, odată cu montarea căsuțelor pentru Târgul de Crăciun. Conducerea Primăriei Târgoviște a anunțat oficial că pe 3 decembrie va avea loc aprinderea iluminatului festiv în cadrul unui spectacol-surpriză ce va avea loc în Piața Tricolorului.

Odată cu începerea montării bradului, Târgoviște se pregătește să ofere locuitorilor și vizitatorilor săi o atmosferă de poveste în această perioadă festivă. Bradul, așa cum s-a întâmplat și în anii precedenți, va avea un cadru metalic, pe care vor fi prinse numeroase crenguțe de brad, reprezentând una dintre atracțiile principale ale târgului din centrul municipiului.

Au fost finalizate lucrările pentru amenajarea căsuțelor care vor găzdui comercianți ce vor oferi suveniruri, dulciuri tradiționale, kurtoș, vin fiert și multe alte delicii specifice sezonului festiv. Târgoviștenii și dâmbovițenii vor avea astfel ocazia să se bucure de farmecul tradițiilor de Crăciun și să facă achiziții pentru a completa atmosfera călduroasă a sărbătorilor.

„Pe 3 decembrie, cu mic cu mare, aprindem iluminatul festiv în cadrul unui spectacol-surpriză! Evenimentul va avea loc în Piața Tricolorului din Târgoviște. Tot aici a început și montarea bradului”, a declarat conducerea Primăriei Târgoviște, subliniind astfel importanța acestui moment pentru comunitate.

Cu promisiunea unui spectacol surpriză, Târgoviște se anunță a fi destinația ideală pentru iubitorii de tradiții și atmosfera festivă, pregătindu-se să ofere momente memorabile în perioada sărbătorilor de iarnă.

 

 

Ștefan Khalil