22.07.2024 00:16

Substația de Ambulanță de la Dărmănești, aproape gata

Substația de Ambulanță de la Dărmănești, aproape gata
Galerie foto

Managerul Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Dâmbovița, Mihail Gheorghe, a anunțat că activitatea la noua substație de ambulanță din comuna Dărmănești va începe în curând. Într-o declarație recentă, Mihail Gheorghe a oferit detalii despre stadiul pregătirilor și pașii rămași pentru deschiderea oficială a substației.

„Despre substația de la Dărmănești... nu putem da un termen exact când va intra în funcțiune, dar pot să vă spun că suntem foarte aproape de acest moment. Deja am trimis toată documentația pentru aprobarea autorizației sanitare. Zilele trecute am avut acolo oameni care au muncit să amenajeze locul. Este o substație foarte frumoasă și, mai important decât atât, îndeplinește toate condițiile pentru a ne desfășura activitatea. Așteptăm să primim autorizația și apoi vom avea echipaj și la Dărmănești. Poate să mai dureze o săptămână sau două, nu știm exact. În mod sigur, în luna august vom începe activitatea și acolo”, a declarat managerul SAJ Dâmbovița, Mihail Gheorghe.

Conducerea SAJ Dâmbovița a confirmat că toate demersurile pentru deschiderea substației progresează conform planului, oferind o veste binevenită pentru locuitorii din Dărmănești și localitățile învecinate. Această inițiativă este un pas înainte în asigurarea serviciilor medicale de urgență pentru comunele I.L. Caragiale, Mija, Adânca și Săcuieni. Noua substație de ambulanță din Dărmănești va contribui la îmbunătățirea timpilor de reacție în caz de urgență și la creșterea calității serviciilor medicale oferite populației.

 

 

 

Ștefan Khalil