17.05.2024 00:13

Scandalagii cercetați de polițiști

Scandalagii cercetați de polițiști
Galerie foto

La data de 15 mai a.c., bărbatul de 40 de ani, din Gușoiu, cercetat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, sub coordonarea procurorului de caz, a fost prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. Astfel, față de acesta, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Tot pe parcursul zilei de 15 mai, într-o altă cauză penală instrumentată, ca urmare a probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, sub coordonarea procurorului de caz, un alt bărbat de 53 de ani, din Buciumeni, a fost reținut pentru 24 de ore.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind bănuit că, la data de 13 mai a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe bd. Gării din orașul Pucioasa, bărbatul ar fi agresat fizic un alt bărbat de 62 de ani, din Brănești.

Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ieri, 16 mai, bănuitul a fost prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.