29.02.2024 00:20

Reabilitarea infrastructurii rutiere continuă să avanseze

Reabilitarea infrastructurii rutiere continuă să avanseze
Galerie foto

*Primarul Daniel Cristian Stan a precizat că în această perioadă se mai desfășoară lucrări în cartierul Prepeleac și Bulevardul Independenței, anunțând că se află pregătire detaliile tehnice pentru reabilitarea a altor 25 de străzi din municipiu

 

Ștefan Khalil

Conducerea Primăriei municipiului Târgoviște a efectuat o vizită de lucru pe șantierul dedicat reabilitării străzilor "Mihai Popescu" și "Ana Ipătescu". Primarul Daniel Cristian Stan, însoțit de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, au inspectat progresul lucrărilor. Proiectul cuprinzător de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere este în plină desfășurare în mai multe zone din Târgoviște. Primarul Daniel Cristian Stan a precizat că în această perioadă se mai desfășoară lucrări în cartierul Prepeleac și Bulevardul Independenței, anunțând că se află pregătire detaliile tehnice pentru reabilitarea a altor 25 de străzi din municipiu.

„Profităm de vremea bună și să reușim să parcurgem cât mai mult dintr-un amplu proiect de modernizare a străzilor și a trotuarelor din municipiul Târgoviște, proiecte care vor continua până la finalul anului și cred că reușim să atingem în mare parte obiectivele pe care le-am stabilit, cu precizarea că avem în lucru, în faza de pregătire a detaliilor tehnice proiecte pentru încă aproximativ 25 de străzi din Târgoviște. Este adevărat, străzi mai mici, dar care necesită intervenția administrației publice locale târgoviștene”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.