25.07.2024 00:18

Primăria Găești, amendată pentru lipsa unui adăpost pentru maidanezi

Primăria Găești, amendată pentru lipsa unui adăpost pentru maidanezi
Galerie foto

*În continuarea verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională unității administrativ teritoriale din orașul Găești, în valoare de 20.000 de lei, pentru că nu a respectat obligația de a amenaja din fonduri proprii adăpost public pentru câinii fără stăpân

 

Ieri, în urma unor informații apărute în spațiul public cu privire la faptul că o femeie ar fi fost atacată de mai mulți câini, în timp ce s-ar fi aflat în orașul Găești, Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au deplasat pe raza orașului Găești, unde au identificat femeia respectivă. Potrivit Compartimentului Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, polițiștii au stat de vorbă cu persoana respectivă, care a susținut că nu a fost rănită de vreun animal. Femeia, profesoară din Găești, a povestit însă, anterior, faptul că a fost atacată de o haită de maidanezi, în cursul dimineții, iar din cauza șocului ar fi căzut și s-ar fi lovit.

În continuarea verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională unității administrativ teritoriale din orașul Găești, în valoare de 20.000 de lei, pentru că nu a respectat obligația de a amenaja din fonduri proprii adăpost public pentru câinii fără stăpân, conform prevederilor O.U.G. nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân.

 

 

RODICA VASILIU