22.05.2024 00:13

Pregătiri de Ziua Copilului

Pregătiri de Ziua Copilului
Galerie foto

*Se lucrează de zor la finalizarea bazelor sportive din satele Izvoare și Voinești care vor fi puse la dispoziția copiilor din localitate

 

Autoritățile locale de la Voinești pregătesc niște surprize frumoase micuților voineșteni... de Ziua Internațională a Copiilor! Și cum mai sunt doar câteva zile până la 1 iunie, la Voinești se lucrează de zor la finalizarea bazelor sportive din satele Izvoare și Voinești care vor fi puse la dispoziția copiilor din localitate, pentru că sportul înseamnă sănătate și bucurie. Potrivit primarului Sandu Gabriel Dănuț, recent, pe terenul de la Izvoarele s-a turnat stratul de Tartan care este de cea mai bună calitate.

„Pentru voi minunați copii ai comunei Voinești. Bazele sportive arată foarte bine. Le meritați din plin. Felicitări pentru rezultatele obținute alături de profesorii de educație fizică și neobositul Lorin Bolbose! Este cadoul consiliului local pentru ziua de 01 iunie! La mulți ani copii minunați!”, a transmis primarul de la Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

Violeta Stanciu