29.11.2023 00:15

Platformă betonată pentru depozitarea temporară a deșeurilor din construcții

Platformă betonată pentru depozitarea temporară a deșeurilor din construcții
Galerie foto

*„Conform legislației în vigoare, amenzile vor fi de ordinul zecilor de mii de lei și se va confisca mijlocul de transport!”

 

Încă o promisiune a fost onorată la timp de autoritățile locale de la Voinești! Este vorba de finalizarea lucrărilor la platforma betonată pentru depozitarea temporară a materialelor rezultate în urma demolărilor. Odată cu materializarea acestui obiectiv, edilul de la Voinești, Sandu Gabriel Dănuț anunță toleranță „zero” și sancțiuni pe măsură pentru cei care mai aruncă la întâmplare deșeurile din construcții.  

„Am promis, am realizat! Numai împreună protejăm mediul înconjurător. Lucrările privind realizarea platformei betonate pentru depozitarea temporară a materialelor rezultate în urma demolărilor au fost finalizate. Aici puteți depozita gratuit numai bolțari, cărămidă, plăci beton, tencuieli, gresie, faianță, țiglă ceramică sau beton. Toleranța va fi «zero» pentru cei care depun astfel de materiale la întâmplare pe drumuri, zăvoaie, cursul râului Dâmbovița, cursul râului Alb, pe domeniul public și privat al comunei Voinești. Sancțiunile vor fi drastice. Conform legislației în vigoare, amenzile vor fi de ordinul zecilor de mii de lei și se va confisca mijlocul de transport! Haideți să respectăm și să protejăm mediul înconjurător”, a transmis primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 

 

 

 

 

Violeta Stanciu