14.08.2024 00:16

Planurile PSD pentru alegerile din toamnă

Planurile PSD pentru alegerile din toamnă
Galerie foto

*Titus Corlățean a explicat că alegerile interne ale PSD, programate pentru 24 august, reprezintă un moment important din două perspective: reînnoirea conducerii la nivel național și desemnarea candidatului pentru alegerile prezidențiale

 

Senatorul PSD de Dâmbovița, Titus Corlățean, a vorbit despre obiectivele Partidului Social Democrat pentru alegerile din această toamnă, într-o conferință de presă organizată la nivel local. Cu ocazia reuniunii Conferinței Județene Extraordinare a PSD Dâmbovița, Titus Corlățean a subliniat importanța mobilizării echipei și a structurii partidului în vederea pregătirii pentru scrutinul prezidențial și parlamentar.

Titus Corlățean a explicat că alegerile interne ale PSD, programate pentru 24 august, reprezintă un moment important din două perspective: reînnoirea conducerii la nivel național și desemnarea candidatului pentru alegerile prezidențiale. „Mandatul actualei echipe naționale se încheie pe 23 august, iar aceste alegeri sunt obligatorii. În plus, ele oferă partidului un impuls important, pregătind organizațiile pentru campania electorală”, a precizat senatorul.

Referindu-se la rezultatele obținute în alegerile locale din 9 iunie, unde PSD Dâmbovița a obținut 135.000 de voturi și a devansat serios partidul clasat pe locul al doilea,  Titus Corlățean a subliniat că aceste rezultate reflectă munca intensă și seriozitatea echipei. „Suntem conștienți că alegerile parlamentare și prezidențiale din toamnă sunt esențiale pentru viitorul politic al județului și al țării. Vom continua să lucrăm la fel de susținut pentru a păstra și chiar extinde diferența de voturi obținută”, a declarat el.

Senatorul a mai transmis că fiecare primar ales sau reales trebuie să fie conștient că mandatul său este doar la jumătatea drumului, iar succesul în alegerile parlamentare și prezidențiale este esențial pentru a garanta sprijinul necesar din partea viitorului Parlament și Guvern.

Titus Corlățean a făcut un apel la unitate și mobilizare în rândul membrilor partidului, vorbind despre importanța implicării fiecărui membru în eforturile de campanie: „Avem o responsabilitate comună și este firesc să ne propunem să câștigăm atât alegerile prezidențiale, cât și cele parlamentare, aici la Dâmbovița”.

 

 

Ștefan Khalil