05.12.2023 00:09

Pe podium la Openul României

Pe podium la Openul României
Galerie foto

* Lorelley Andrei, Andreea Geană și Ștefania Huiu sunt sportivele de la CS Târgoviște cu acces la medalii

 

Rezultate notabile pentru trei sportive de la CS Târgoviște la ediția din acest an a Openului României de Karate, o competiție interstiluri, găzduită de Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara. Lorelley Andrei, Andreea Geană și Ștefania Huiu au urcat pe podiumul de premiere. Lorelley Andrei a obținut argintul la kumite U21, iar bronzul la kumite senioare, în limitele categoriei 50 de kilograme. Andreea Geană și-a adjudecat două medalii de bronz la kumite U21 și kumite senioare, tot la categoria 50 de kilograme.

În schimb, Ștefania Huiu a intrat în posesia bronzului la kumite juniore, categoria 59 de kilograme. Pe lângă cele trei medaliate, Clubul Sportiv Târgoviște a mai fost reprezentat la Openul României de Karate de alți trei sportivi, care au arătat o evoluții încurajatoare: Valentin Cîrlan (kumite seniori – cat. 60 kg), Alexandru Munteanu (kumite juniori – cat. 61 kg) și Maya Hârjan (kumite minicadete – cat. 47 kg).

Delegație completă

Alături de sportivi a fost si antrenorul secției de karate a Clubului Sportiv, Ionuț Munteanu, precum și antrenorul colaborator, Vasile Munteanu, acesta efectuând deplasarea din Anglia, alături de cele două sportive legitimate la CS Târgoviște, Andreea Geană și Maya Hârjan. Din comisia de arbitraj a făcut parte și Octavian Pomârleanu. La Openul României au participat cei mai buni karateka din țară, scopul fiind acumularea de puncte pentru calificarea în loturile naționale, care vor participa la competițiile internaționale oficiale de anul viitor.

 

 

C.M.