21.09.2023 00:08

Medalii la Cupa Temerarul

Medalii la Cupa Temerarul
Galerie foto

* După o serie de evoluții apreciate, judocanii antrenați de Ilie Torcică au obținut un total de 7 medalii, iar 4 dintre acestea au fost de aur

 

Rezultate notabile pentru sportivii de la CS Târgoviște la ediția din acest an a turneului internațional Cupa Temerarul, găzduit de Sala „Transilvania” din Sibiu, în perioada 16-17 septembrie. După o serie de evoluții apreciate pe tatami, judocanii antrenați de Ilie Torcică au obținut un total de 7 medalii, iar 4 dintre acestea au fost de aur. Pe prima treaptă a podiumului au urcat Gabriel Pleșa, la U21 (cat. 73 kg), Daniel Niculae, la U18 (cat. +90 kg), Andrada Dinu (cat. 36 kg) și Iliuță Dobra (50 kg), ambii la U13.

În schimb, Mihai Bunoiu (U18 – cat. 81 kg) a cucerit medalia de argint, iar Daniel Niculae (U21 – cat. 100 kg) și Alin Vânătoru (U21 – cat. 90 kg) au intrat în posesia bronzului. În clasamentul pe medalii, la finalul turneului, Clubul Sportiv Târgoviște s-a situat pe locul 2. La ediția din acest an a turneului internațional Cupa Temerarul au participat peste 600 de sportivi, care au reprezentat țări precum Austria, Azerbaidjan, Bulgaria, Bosnia & Herțegovina, Cehia, Italia, Republica Moldova, Ucraina și România.

 

 

 

 

C.M.