04.12.2023 00:10

Flacăra, înfrângere în ultima etapă

Flacăra, înfrângere în ultima etapă
Galerie foto

* Morenarii termină anul în afara locurilor de play-off, iar în primăvară urmează meciurile cu CS Păulești, Tricolorul Breaza și CS Dinamo București

 

În ultima etapă din 2023, Flacăra Moreni a jucat în deplasare, la Buftea, cu SC Popești-Leordeni. Meciul a fost unul ciudat, în care echipa morenară a lăsat impresia că se poate impune, pentru ca în final să se întoarcă fără puncte acasă. Flacăra a jucat  în superioritate numerică din minutul 33, însă nu a reușit să puncteze, lucru pe care l-au făcut gazdele, care au obținut o victorie neașteptată. Morenarii termină anul în afara locurilor de play-off, iar în primăvară urmează meciurile cu CS Păulești, Tricolorul Breaza și CS Dinamo București.

Ocazii mari pentru Flacăra

Prima ocazie a partidei a avut-o Flacăra, însă șutul lui Oancea a trecut peste poartă (10). Gazdele au oferit replica prin Motroc (14) și Șutru (22), însă aceștia nu au prins cadrul porții apărate de Duță. Finalul primei părți le-a aparținut morenarilor, care au fost mai periculoși decât adversarii. Zaharia a șutat peste, din lovitură liberă (34), iar Niculăescu a ratat de două ori singur cu portarul (43, 45), ultima fiind cu adevărat o ocazie uriașă, la care ar fi putut să-i paseze lui Drăgan, care ar fi marcat cel mai probabil, fiindcă avea toată poarta goală în față.

Gazdele au marcat în inferioritate numerică

Flacăra a avut șansa să deschidă scorul și în startul reprizei secunde, însă Vasile și Oancea nu au reușit să-l învingă pe Voican (55). Gazdele au deschis scorul în urma unei faze fixe, la care Lolescu a marcat cu o lovitură de cap (58). Flacăra a alergat după golul egalizator, însă nu a reușit acest lucru. Șutul lui Zaharia a fost reținut de portarul gazdelor (64), la fel ca și încercarea lui Țilică (76), care a mai avut o ocazie bună, un șut puțin peste poartă, din afara careului (75). Pentru Popești-Leordeni singurele ocazii au venit din lovitură liberă, însă Motroc (78) și Anghel (90+1) nu au prins cadrul porții. Vasile a avut cea mai mare ocazie a morenarilor din actul secund, însă lovitura acestuia de cap a trecut puțin pe lângă (81), iar șutul lui Țilică, prins de Voican, a încheiat seria ocaziilor formației din Moreni (89).

Caseta tehnică

Stadion: CNAF Buftea. A marcat: Lolescu (58). Cartonașe galbene: Mihai (49), Boiangiu (69), Anghel (80) / Vasile (3), Terec (27). Cartonaș roșu: Florea (33). Au arbitrat: Cătălin Buși, Alexandru Mihăilă și Marian Silviu Costache (toți din Râmnicu Vâlcea). Observator arbitri: Laurențiu Vărgatu (Brăila). Delegat joc: Victor Radu (București).

Popești-Leordeni: Voican – Florea, Motroc, Lolescu, Anghel - Burnaz, Șutru, Apostul, Boiangiu (90+3 C.Drăgan) - Mihai (88 Neculăiță), Tudorache (90+1 Trandafirescu). Antrenor: Cristian Popescu.

Flacăra: Duță - Godinac (80 Predescu), Oaie, Cernea, Oancea - Negrea, Terec, I.Drăgan (61 Țilică) - Zaharia, Vasile, Niculăescu. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

 

 

Cosmin Sava