19.06.2024 00:11

Costel Pîrșă are planuri mari

Costel Pîrșă are planuri mari
Galerie foto

* Echipa din Vlădeni s-a impus destul de clar în barajul menținere/promovare la Liga a 5-a, 3-1, în ciuda faptului că a pornit din postura de outsider

 

Unul dintre cele mai interesante dueluri din barajele pentru menținere/promovare în Liga a 5-a s-a disputat la Moreni, pe stadionul „Flacăra”, acolo unde s-au întâlnit Sportul Vlădeni și Luceafărul Dărmănești. Meciul a fost unul care a atras atenția microbiștilor, iar asistența a fost una numeroasă, peste 400 de spectatori. Echipa din Vlădeni s-a impus destul de clar, 3-1, în ciuda faptului că a pornit din postura de outsider.

„Avem un obiectiv îndăzneț, Liga a 4-a”

Costel Pîrșă, antrenorul Sportului, a transmis că victoria a fost una meritată și își dorește ca echipa din Vlădeni să facă o figură frumoasă în Liga a 5-a.

„Un meci foarte plăcut, mereu a existat o rivalitate fotbalistică între Vlădeni și Dărmănești. A fost un meci plăcut, dar mult mai bun pentru noi. Avem o echipă tânără, în continuă creștere, avem câțiva jucători valoroși. M-am bazat pe capacitățile jucătorilor. Vrem să formăm o echipă foarte competitivă pentru nivelul Ligii a 5-a și vrem să formăm și o echipă de juniori foarte bună. Avem ajutorul din partea tuturor organelor de conducere din sat, ne ajută și vrem să avem un obiectiv îndrăzneț, chiar accederea în Liga a 4-a. Avem o bază foarte frumoasă, există interes din partea spectatorilor și sper să facem o figură foarte frumoasă în următorul campionat”.

 

 

Cosmin Sava