21.05.2024 00:19

Bază sportivă modernă finalizată la Clubul Sportiv Școlar

Bază sportivă modernă finalizată la Clubul Sportiv Școlar
Galerie foto

*Primăria Târgoviște a accesat o investiție de aproximativ 2,5 milioane de lei prin Compania Națională de Investiții pentru realizarea acestui proiect

 

Administrația locală a finalizat construcția unei baze sportive moderne în incinta Clubului Sportiv Școlar Târgoviște, lângă Școala Gimnazială „Matei Basarab”, în cartierul cu același nume. Noua facilitate include un teren multifuncțional cu suprafață din tartan, vestiare și sistem de nocturnă, oferind condiții excelente pentru activitățile sportive.

Primăria Târgoviște a accesat o investiție de aproximativ 2,5 milioane de lei prin Compania Națională de Investiții pentru realizarea acestui proiect. Baza sportivă, aproape gata, va deservi aproximativ 700 de copii care desfășoară activități la Clubul Sportiv Școlar, îmbunătățind categoric condițiile în care aceștia se antrenează.

Pe lângă terenul multifuncțional, administrația locală a investit și în refacerea infrastructurii adiacente, inclusiv a parcării și a spațiilor verzi. De asemenea, Primăria Târgoviște a finalizat reabilitarea termică a clădirii principale a Clubului Sportiv Școlar, care include și sala de sport.

În plus, printr-un parteneriat între Grupul de Acțiune Locală „Târgoviștea Egalității de Șanse” și Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, se va construi un nou bazin de înot, completând astfel oferta de facilități sportive moderne pentru comunitatea locală.

 

 

Ștefan Khalil