Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



11.07.2024 00:12

La APIA Dâmbovița, în luna iulie,


A A

Fermierii pot depune cererile pentru decontarea motorinei

Fermierii pot depune cererile pentru decontarea motorinei

*În județul Dâmbovița, sunt aproximativ 565 de beneficiari care pot depune cererile trimestriale de solicitare a 

 

În atenția fermierilor dâmbovițeni! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Dâmbovița primește, în luna iulie, cererile de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantitățile de motorină achiziționate și utilizate în agricultură aferente trimestrul al II-lea al anului 2024 în conformitate cu HG nr.1174/2014 și OMADR 1727/2015 cu modificările și completările ulterioare. În județul Dâmbovița, sunt aproximativ 565 de beneficiari care pot depune cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat însoțite de o situație centralizatoare privind cantitățile de motorină achiziționate  și copiile facturilor de achiziție.

„Cererile se depun la APIA Centrul Județean Dâmbovița, de către administratorul/reprezentantul legal sau împuternicitul acestuia, însoțite de: situația centralizatoare a cantităților de motorină utilizate la lucrări mecanizate, aferente perioadei pentru care solicită acordarea ajutorul de stat prin rambursare, întocmită conform modelului prevăzut în anexa nr.9 (OMADR nr.1727/2015 cu modificările și completările ulterioare); copie a facturilor/bonurilor fiscale de cumpărare a motorinei emise de vânzător pe numele solicitanților; situația privind calculul efectivului rulat/efectivului mediu realizat, întocmită de beneficiar și vizată de medicul împuternicit de liberă practică, după caz, întocmită conform modelului prevăzut în anexa nr. 10 (OMADR nr.1727/2015 cu modificările și completările ulterioare) - pentru sectorul zootehnic; copie de pe cererea depusă de către apicultori la consiliul local în vederea asigurării acestora de vetre de stupină temporare sau permanente – pentru sectorul zootehnic; documente justificative dacă au intervenit modificări față de cererea de acord pentru finanțare”, transmite directorul executiv al APIA Dâmbovița, Corina Gârleanu.

 

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Acțiuni complexe antidrog în Dâmbovița
Automecanica a reluat colaborarea cu nemții de la Rheinmetall
111 carnete de rentier agricol, vizate
Investiții noi în comuna Raciu
372 de locuri de muncă vacante
Peste 2600 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Aducerea gazelor naturale în comuna Raciu
206 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Proiecte majore în derulare la Voinești
Salariul minim crește odată cu problemele angajatorilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (II)

DAN LUCA

În primăvara lui 2024, înainte de alegerile europene din iunie, au fost 3 dezbateri oficiale, clasificate ca Spitzenkandidat.

Orașul Maastricht a fost și de data aceasta locul primei dezbateri Spitzenkandidaten înainte de alegerile pentru Parlamentul European. După 2014 și 2019, ziua de 29 aprilie 2024 a fost aleasă pentru a reuni ofertele... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale